Over ons

Nou eigenlijk moet het zijn over mij. PROUD TO BE A BOOK NERD is namelijk een éénmanszaak (een extra handelsnaam van Uitgeverij Willowtreez).

Mijn naam is Patricia Verlinde en ik ben een echte book nerd al zeg ik het zelf. Wanneer ik het niet te druk heb, lees ik een boek per week. Ik heb zelf twee boeken geschreven en ben in 2016 een eigen uitgeverij begonnen.

Naast schrijven en lezen heb ik nog een enorme hobby: het ontwerpen van covers en promotiemateriaal. Vorig jaar heb ik voor mijn uitgeverij tasjes ontworpen met de tekst: proud to be a book nerd om uit te delen op een boekenbeurs. Ik was verrast over de vele enthousiaste reacties hierop. Ik begreep meteen dat de boodschap veel lezers aansprak.

En zo ontstond het idee voor PROUD TO BE A BOOK NERD. Het stoffige imago van een boekenworm behoort allang tot het verleden. Tegenwoordig zijn wij trots op onze passie en willen wij dit van de daken schreeuwen!

 

Voorzichtig begin

Het idee speelde dus al een hele tijd door mijn hoofd. Toch duurde het even voordat ik de stap durfde te zetten om een webshop te beginnen. Vragen als: Hoeveel koop ik in? Gaat het wel lopen? Waar haal ik mijn producten vandaan? speelden constant door mijn hoofd.

Om te beginnen ben ik nu een samenwerking met Spreadshirt aangegaan. Zij drukken mijn ontwerpen pas op de producten na de bestelling van de consument. Dit geeft mij de kans om te zien of mensen geïnteresseerd zijn, zonder eerst een grote investering te doen. Je kunt bij elk product de reviews zien van voorgaande kopers, die je kunnen helpen bij je beslissing. 

De levertijd ligt rond de 2 weken. Wanneer het product niet aan je wensen voldoet, heb je 30 dagen de tijd om het te ruilen. Klik voor meer informatie op de onderstaan de knoppen.

Intussen zal ik ook opzoek gaan naar andere unieke producten. Van deze producten wordt een preview gegeven op onze Facebookpagina. Deze producten worden éénmalig gedrukt nadat we de bestellingen binnen hebben. Zo voorkomen wij een te grote restvoorraad en hebben jullie een speciaal product waar er maar enkele van zijn gemaakt.

Ons streven is om op langere termijn met unieke designs speciale collecties te gaan ontwerpen.

Wil je op de hoogte blijven van onze vorderingen? Volg ons op Facebook en schrijf je in voor de nieuwsbrief!